Slider

Goana după like-uri

8 ian. 2019În urmă cu un an, pe 8 ianuarie apărea primul articol pe adrianka.ro . De atunci am scris articole noi, am bibilit articole mai vechi, i-am făcut blogului pagină de Facebook și Instagram. Dacă cu Facebook cochetasem și înainte, Instagram a fost o noutate. De voie, de nevoie, cu blogul a fost nevoie să intru mai mult în contact cu social media, cu părțile sale bune și mai puțin bune. Așa a început așa-zisa goana după like-uri.

Scriu articolul, îl public, îl distribui pe Facebook. Și apoi ce? Urmează nițică promovare, că deh, e nou blogul și pagina. Din experiența anterioară, am preferat să promovez articolele și nu pagina de Facebook a blogului. Chiar dacă era o goană după aprecieri, era vorba de calitate, nu cantitate. Am promovat unele articole, am pândit aprecierile, apoi rând pe rând, am trimis invitații celor care s-au arătat interesați. Unii au acceptat, alții nu.

Aș minți dacă aș zice că nu mi-am dorit să curgă cu like-uri din senin. Să deschid Facebook-ul și surpriză, să descopăr că o groază de oameni mi-au apreciat brusc pagina. Bine, mă mulțumeam și doar cu câteva aprecieri. Ce câteva, bună și doar una. Zilnic verificam statisticile, câte pagini au fost citite, cum au interacționat oamenii cu blogul. M-am comparat cu alții, m-am întrebat dacă are rost să scriu și eu când sunt atâtea bloguri bine scrise, documentate, despre călătorii, cărți, dezvoltare personală și câte și mai câte, ale unor persoane mult mai avizate ca mine.

Mi-am zis totuși că atât timp cât sunt sinceră și autentică, pot contribui și eu cu ceva bun în lumea virtuală. Până la urmă scriu de plăcere, în timpul liber. Nu cred că își imaginează cineva că mă întrețin din blog. Ei bine, nu. Planurile mele mărețe cu marketingul afiliat nu au dus la o îmbogățire peste noapte. Sper în continuare să-mi aducă un mic venit, pe care apoi să-l investesc tot în blog. Dar nu-i bai dacă nu.

Pe finalul anului am înțeles că eu sunt eu, așa că nu are sens să mă compar cu alții. Important este ca eu să mă simt bine cu ceea ce public. Cu fiecare articol îmi doresc să contribui și eu la o lume puțin mai bună. O lume cu călătorii, cărți, handmade și alte lucruri frumoase. O lume cu cunoaștere, asumare, creativitate, sinceritate și bunătate.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați citit măcar ceva scris de mine și sper sincer că v-a fost cumva de folos. Mă bucură fiecare apreciere, comentariu, vorbă bună sau constructivă, că doar nu suntem aici să fim de acord cu toate.

Vă doresc un an nou cu împliniri, încercări din care să ieșiți mai puternici și să găsiți răspunsuri la întrebările care vă macină. Asta pe lângă urarea de multă sănătate, liniște sufletească și iubire. În plus vă doresc ce îmi doresc și mie și anume să realizați că sunteți cea mai importantă persoană din viața voastră și să vă puneți pe primul loc, așa cum se cuvine!

P.S.: Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului și să vă abonați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2019 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.