Slider

Evenimentele lunii ianuarie 2020

1 ian. 2020


M-am gândit să fac o listă cu evenimentele lunii ianuarie din București și împrejurimi, pe care le găsesc interesante, atât ca să nu le uit, cât și ca să le împărtășesc cu voi, dragi cititori. Lista rămâne deschisă ca să adaug evenimente pe parcurs și evident, puteți contribui la completarea ei prin diferite recomandări de evenimente pe care voi le considerați demne de luat în seamă. Sper să reușesc să fac asta luna de lună, dacă se dovedește că recomandările sunt de folos.

1 IANUARIE - YOGA WITH ADRIENE - A 30 DAYS YOGA JOURNEY HOME

Odată cu 2020 începe o nouă serie de 30 de zile de yoga alături de minunata Adriene Mishler. Timp de 30 de zile veți găsi câte o nouă lecție de yoga pe canalul de youtube Yoga with Adriene care are menirea de a vă aduce ... acasă.

Detalii: https://www.youtube.com/watch?v=KWBfQjuwp4E


2 IANUARIE - NEW YEAR CHALLENGE: 10 DAYS OF GROWTH! CU LAVENDAIRE

Începutul de an aduce cu sine o provocare de la Lavendaire pentru a face din 2020 un an în care creștem puțin zi de zi. Timp de 10 zile veți primi pe mail diferite „provocări” care să vă pună pe gânduri și să vă ajute să descoperiți ce aveți nevoie și ce vreți cu adevărat pentru a trăi o viață împlinită. Da, eu m-am înscris și deja am dificultăți cu definirea celor 3 obiective majore pe care le am pentru 2020 :)

Detalii: https://www.lavendaire.com/newyearchallenge/


4 IANUARIE (SÂMBĂTĂ) - DUPĂ SĂRBĂTOARE SUS PE PIATRA MARE

Dacă vreți să începeți anul cu o drumeție pe munte, o puteți face alături de cei de la Oxigen Tour.

Detalii: https://www.oxigentour.ro/Excursie-Piatra-Mare


6 IANUARIE - BEST DECADE EVER CU MEL ROBBINS

Din 6 ianuarie începe o serie de gratuită de lecții trimise zi de zi timp de o lună de către Mel Robbins și echipa sa ca să ne ajute să avem un deceniu fabulos. Eu m-am înscris deja :)

Detalii: https://melrobbins.com/bestdecade/


13 IANUARIE (LUNI) - CONACE ŞI CASE BOIEREŞTI DIN ROMÂNIA

Probabil știți deja că sunt o împătimită a cursurilor de la Fundația Calea Victoriei, așa că nu puteam să nu le adaug pe listă. Preț de două ateliere puteți descoperit conace și case boierești din România alături de istoricul Anita Sterea.

Detalii:https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/conace-si-case-boieresti-din-romaniei-o-istorie-ascunsa

S-ar putea să îți placă și: CONACELE ASCUNSE ALE ROMÂNIEI


14 IANUARIE (MARȚI) - BOEMA NEBUNĂ DIN MONTMARTRE ŞI MONTPARNASSE 

Din 14 ianuarie, timp de 4 ședințe, în fiecare marți veți fi purtați prin cartierele Montmarte și Montparnasse din Paris, pe urmele unor artiști legendari, tot la sediul Fundației Calea Victoriei.14 IANUARIE (MARȚI) - ATELIER DE NUTRIŢIE: CUM NE HRĂNIM SĂNĂTOS?

Tot pe 14 ianuarie, mai începe un alt curs la Fundația Calea Victoriei, despre cum să ne hrănim sănătos. La acest curs am participat în 2019, dar nu am ajuns la întâlnirea despre sau tipuri de alimentație intens mediatizate și am posibilitatea să recuperez.


S-ar putea să îți placă și: CUM NE HRĂNIM SĂNĂTOS? MIC GHID DE NUTRIȚIE.


25 IANUARIE (SÂMBĂTĂ) - CABANA GÂRBOVA

Dacă sunteți pasionați de munte, dar nu aveți cu cine să mergeți, să știți că cei de la Hai să socializăm organizează diferite excursii, precum o drumeție până la Cabana Gârbova


S-ar putea să îți placă și: IDEI DE WEEK-END: CABANA GÂRBOVA


28 IANUARIE (MARȚI)  - CUM SĂ-ŢI GĂSEŞTI VOCAŢIA – ATELIER PENTRU ADULŢI

Și încă un curs de la Fundația Calea Victoriei, pe care mă tentează să-l urmez, ca să mă cunosc mai bine pe mine și să îmi descopăr vocația.


S-ar putea să îți placă și: CURS DE BRANDING PERSONAL CU ANCA BANIȚĂ

Toate cursurile lunii ianuarie de la Fundația Calea Victoriei le găsiți aici:
https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/program-ateliere-2/

Sper să vă fie de folos aceste recomandări, voi completa și cu alte evenimente, pe măsură ce aflu despre ele și în baza recomandărilor voastre (sper eu).

Foto: Pexels.com

P.S.: Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului și să vă abonați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2019 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.