Slider

Evenimentele lunii februarie 2020

2 feb. 2020


Luna februarie a ajuns să fie un fel de lună în care e promovată la maxim iubirea. Să nu vă surprindă dacă vedeți pe stradă flăcăi cu câte un trandafir roșu în mână, inimioare sau ursuleți gigant de pluș. Pe 14 februarie avem Ziua Îndrăgostiților, sărbătoare importată și apoi pe 24 februarie, varianta autohtonă, Dragobetele care sărută fetele. Imediat după vine Mărțișorul, urmat de Ziua Femeii. 

Mai jos aveți lista cu cele câteva evenimente încropite de mine pentru luna februarie.

8-9 FEBRUARIE - MEZANIN MARKET @PALATUL UNIVERSUL. Nu am ajuns până acum la târgurile handmade organizate de Mezanin Market. Sper totuși să ajung la acesta. Nu de alta, dar mi s-a terminat crema de față de la Panseea și am nevoie de una nouă.20 FEBRUARIE - SUKHISHVILI@SALA PALATULUI. Baletul Național al Georgiei „Suhișvili” vine la Sala Palatului.22-23 FEBRUARIE - DICHISAR DE MARTIE@IMPACT HUB. Pe la Dichisar am mai fost și probabil o să mai ajung. O mulțime din produsele mele preferate made in ro sub același acoperiș.23 FEBRUARIE - CUM SE FACE@TEATRUL AVANTGARDIA. Nu am mai fost demult la teatru și mă gândeam să mergem la o comedie.29 FEBRUARIE - ȘEFUL@TEATRUL AVANTGARDIA. Tot o comedie, cu Serban Pavlu si Cristi Iacob.29 FEBRUARIE - POVESTEA CAFELEI – ATELIER CU DEGUSTARE@FUNDAȚIA CALEA VICTORIEI. Un atelier care mi s-a părut interesant pentru iubitorii de cafea.


Sper să vă fie de folos aceste recomandări, voi completa și cu alte evenimente, pe măsură ce aflu despre ele și în baza recomandărilor voastre (sper eu).

Foto: Pexels.com

P.S.: Pentru a fi la curent cu noile articole vă invit să dați un like paginii de Facebook a blog-ului și să vă abonați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2019 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.