Slider

Castelul Huniazilor, scena unui film de dragoste indian!

9 aug. 2015

La castelul Huniazilor am ajuns într-o zi toridă de vară și ne-am trezit în mijlocul platoului de filmare pentru un film indian! Era instalat un decor de nuntă, am văzut o mireasă, cascadori, arme, dramă, acțiune :) Așadar am avut șansă se vedem cum se face un film marca Bollywood! M-am documentat apoi pe internet și am aflat că filmul, o poveste de dragoste (oare sunt și alte genuri de filme marca Bollywood?) se numește „Singh Is Bling” și va fi lansat în luna octombrie a acestui an. Da, chiar vreau să vad filmul, având în vedere locul unde s-au efectuat o parte din filmări!

De asemenea, Castelul Huniazilor a mai fost scena unui film cunoscut și anume Ghost Rider!
 
 

Castelul Huniazilor, platou de filmare pentru filmul „Singh Is Bling”



În ciuda căldurii insuportabile de afară, în castel a fost răcoare, spre bucuria mea care nu tolerez prea bine căldura excesivă. Prețul unui bilet este 25 lei, iar vizitarea agale a castelului, fără grabă, durează aproximativ 2 ore.

Planul Castelului Huniazilor
 
Castelul Huniazilor (sau al Corvinilor cum mai este denumit) este unul din cele mai importante monumente de artă gotică de la noi din țară, fiind considerat de asemenea ca fiind unul din cele mai frumoase castele din Europa.

Castelul a fost ridicat în secolul XV de către Iancu de Hunedoara, iar cu trecerea anilor, diverși stăpâni au îmbogățit castelul cu alte turnuri și încăperi.

Din turnurile castelului se poate admira întreg orașul Hunedoara, din diferite perspective.


Așadar dacă aveți drum prin apropierea orașului Hunedoara sau sunteți pasionați de castele medievale, nu ratați castelul Huniazilor!

P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.