Slider

Despre

Bun venit pe blog!


Numele meu este Adriana. M-am născut în Micul Paris în anul în care am ratat „apocalipsa”, adică în '83. Copilăria mi-am petrecut-o în adorabilul sat Dragodana, alături de mamaie. Când a venit vremea școlii am revenit printre betoane. Cam tot pe atunci a avut loc Revoluția din '89. Nici nu vă imaginați prin ce suferință am trecut că nu voi fi și eu pionier cu cravată roșie, cum fusese fratele cu vreo doi ani în urmă. Mai târziu m-am dumerit totuși că Revoluția asta a fost ceva bun datorită căruia mă bucur de libertatea de exprimare pe care ai mei părinți nu au avut-o. 

După liceu a urmat și facultatea. Nu mi-era prea clar la 18 ani ce voiam să fac cu viața mea. Sincer, nu îmi este foarte clar nici acum. Vorba mamei de atunci, când nu știi la ce să dai, dai la A.S.E. Totuși nu am ales la întâmplare specializarea de Turism, domeniu de care sunt pasionată și astăzi. După facultate m-am angajat, am mai făcut un master ca să fie treaba treabă, iar în prezent lucrez în IT, pe ceea ce se numește travel technology. 

De ce Adrianka?


Pentru că nu mi-a venit o idee mai bună. Să-mi folosesc numele complet mi s-a părut cam lipsit de inspirație, mai ales că nu am tocmai un nume exotic. Unde mai pui că împart numele cu o actriță din Craiova, mult mai cunoscută decât mine. 

Timp de 5 ani am locuit în Sofia, un fel de work & travel ca să-i zic așa. Acolo colegii mă alintau Adrianka sau Adrianke, care e diminutiv de la Adriana în bulgară. Acum bănuiesc că s-a făcut lumină cu privire la alegerea numelui.

De ce scriu pe blog?


Că nu am altceva mai bun de făcut în timpul liber, de aceea. Plus că sper să am atâția cititori într-o bună zi, ca să nu mai fie nevoie să mă duc la muncă și să trăiesc din asta. Just kidding, mai puțin partea ca într-o bună zi să nu mai fie nevoie să mă duc la muncă!

Îmi place să îmi documentez călătoria prin viață și să împărtășesc descoperirile cu ceilalți, în speranța că pot pune umărul, măcar puțin, la o lume un pic mai bună. Plus că m-ar bucura să strâng în jurul blogului o comunitate de oameni animați de valori și pasiuni asemănătoare.

Despre ce scriu?


Scriu despre descoperirile mici și mari din viața mea, care consider că merită povestite mai departe: călătorii, muzee, case cu povești, cărți, cursuri și tot ceea ce ține de găsirea unui echilibru, a unei stări de bine, cunoaștere și dezvoltare personală. Nu scriu despre ce e în tendințe, la modă ca să zic așa, nu vând nimic și nu vreau să conving pe nimeni de nimic. Părerile din articole îmi aparțin, sunt personale și nu sunt adevăruri universale.

La unele articole veți găsi link-uri de marketing afiliat. Dacă cumpărați ceva folosind acele link-uri, voi veți plăti la fel, iar eu voi câștiga un mic comision. Până acum nu m-am îmbogățit, dar nu mi-am pierdut speranța. Am câștigat suficient cât să-mi scot prietenele la un suc în oraș. 

P.S. M-ar bucura foarte tare să aflu impresiile și părerile tale, așa că îmi poți scrie folosind secțiunea Contact sau îmi poți lăsa un comentariu. Dacă vrei să primești fiecare articol pe e-mail, atunci te poți abona la blog.


Mulțumesc pentru vizită!

  Cu drag,
Adrianka3 comentarii:

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.