Slider

Decorațiuni simple din citrice

4 ian. 2015



Din grepfruit, pomelo, portocale, lămâi, lime puteți crea decorațiuni „eco” de efect pentru casă, foarte frumoase, aromate și parfumate. Pe lângă coji și felii de citrice, pentru a spori efectul, dar și parfumul puteți adăuga batoane de scorțișoară sau anason stelat.


Pentru suport folosiți o portocală sau grepfruit (chiar pomelo dacă doriți un suport maaare), pe care îl tăiați în jumate și apoi goliți conținutul. Apoi tăiați portocale, lămâi, lime (pentru a avea cât mai multe culori) în rondele, pe care le puteți pune la uscat într-o tavă (pe care ați pus o coală de hârtie în prealabil, ca să absoarbă sucul). După ce se usucă, nu mai rămâne decât să umpleți suportul cu aceste felii de citrice uscate, să adăugați scorțișoară, anason stelat și să amplasați decorațiunile în apropierea unei surse de căldură, ca să-și împrăștie aroma prin întreaga casă.

P.S.: tocmai ce am facut un suport mare, mare, dintr-un pomelo pe care îl umplu cu alte bunătăți tocmai bune de decorat.

P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

2 comentarii:

  1. Cat de dragut!
    Tare buna ideea ta si mi-ai facut pofta de pomelo acum. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun și e un suport foarte încăpător ...poate fi folosit pentru decorațiuni și nu numai :)

      Ștergere

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.