Slider

În căutarea rochiței perfecte de vară!

8 iul. 2021

Am pornit în căutarea rochiței perfecte de vară. Ca materiale prefer inul, bumbacul sau mătasea, deoarece consider că materialele naturale îți dau o stare de bine și în plus, sunt prietenoase și cu mediul înconjurător. Îmi plac liniile simple, care curg natural pe corp și culorile pastelate. Am căutat branduri de modă autohtone, care să producă haine în serii limitate, cu grijă față de oameni și mediu. Vă las mai jos cu câteva rochițe selectate cu grijă de la mărcile mele preferate #madeinro: Verlinne, Framboise, Happy Friday și Motifs.

Verlinne este primul brand românesc de modă sustenabilă. A fost fondat din dorința de a crea piese vestimentare din materiale naturale care să fie apreciate și purtate timp îndelungat. Povestea Verlinne este în primul rând despre respectul față de oameni și față de mediul înconjurător. 





Sursă: verlinne.ro

În anul 2013 Mădălina Dobre și Andreea Pârvan creionează Framboise, un brand tânăr definit de două concepte bine structurate: materiale naturale premium și croieli ireproșabile.
 





Sursă: framboise.ro


Happy Friday crede în slow fashion, consum responsabil și în sustenabilitate, așa că hainele sunt produse în serii mici, din materiale naturale. Iar rezultatele sunt piese vestimentare «ready to wear, ready to make you happy».




Sursă: happyfriday.ro


Dacă ar fi sa rezumam Motifs în doar câteva cuvinte, acestea ar fi: slow fashion, sustenabilitate, consum conștient, atemporal, versatil.




 Sursă: motifs.ro
 
Voi ce recomandări aveți în materie de rochițe #madeinro din materiale naturale? 
 
P.S.: Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.