Slider

Un An Nou cu pasiune, iubire și curaj!

18 ian. 2022


Prima oară am ales o ceșcuță pe care scria Zâmbet. Probabil voiam să zâmbesc mai mult, fără să știu motivul. Dar la puțin timp de la cumpărare, am spart ceașca. Nu mai știu dacă am plâns, dar cu siguranță am fost supărată. Nu era chiar o ceșcuță ieftină, plus că îmi era dragă, chiar dacă îmi puteam lua una la fel. Chiar dacă nu exact la fel, pentru că sunt realizate manual. 

 

După ce mi-a trecut supărarea, mi-am spus că cioburile aduc noroc și mi-am ales o nouă ceașcă. De această data am optat pentru Curaj. Pentru că simțeam la vremea respectivă că îmi cam lipsește. Îmi era și îmi e în continuare destul de greu să pun întrebări, să cer, să spun nu, să impun limite. 
 

Cumva, având ceașca Curaj lângă mine în fiecare dimineață și văzând cuvântul cu pricina parcă mi-a insuflat mai mult curaj. Curajul nu a venit numai de la vederea cuvântului scris pe o ceașcă de cafea, a fost o călătorie mai lungă cu psihoterapie, meditație și citit diferite cărți care m-au ajutat să mă cunosc și să mă înțeleg mai bine. Dar a avut rolul său, nu degeaba întreaga colecție se numește Manifest.


Cuvântul curaj mi-a dat curaj să am mai mult curaj!

 

Pentru 2022 am oscilat între Iubire și Pasiune, Pasiune și Iubire, așa că am sfârșit prin a-mi cumpăra două cești noi cu aceste cuvinte. Fără a renunța la Curaj. Dacă ar fi să optez doar pentru un singur cuvânt pentru Noul An cred că acesta ar fi Pasiune. Cum va fi acest an, rămâne de văzut.

 

Pentru început, știu că îmi doresc un An Nou în care să am în continuare curaj, pentru că simt că în 2021 doar am zgâriat suprafața. Plus că e nevoie de curaj atât pentru pasiune, cât și pentru iubire!


Tu ce cuvânt sau cuvinte ai ales să-ți definească 2022? 

 

Notă: Poate că pare, dar acesta nu este un articol plătit pentru a promova ceștile de la ShopDelicii.ro 😊  În schimb, face parte din efortul meu de a promova micii producători locali ale căror produse le achiziționez cu drag.

 

P.S.: Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.