Slider

Culorile toamnei la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului

8 nov. 2015


Când am fost la Muzeul Astra din Sibiu într-o zi toridă de vară mi-am imaginat cum ar fi acest loc minunat toamna, când copacii au frunze galbene și arămii. Ca să vedem care este realitatea de la fața locului, dacă este sub sau peste așteptări am pornit într-o zi de toamnă spre Sibiu cu trenul, iar a doua zi din Sibiu cu autobuzul 13 până la muzeul din Dumbrava Sibiului.

În muzeu am petrecut aproximativ 3 ore, timp suficient ca să-i străbatem potecile pe îndelete. Muzeul este precum un sat, cu gospodării îngrijite din diferite colțuri ale țării. De multe ori uiți că te afli într-un muzeu și când te așezi pe o bancă în fața unei case, ai impresia că în orice moment vor ieși oameni pe poartă ca să te întrebe de sănătate.

Realitatea mi-a depășit așteptările, a fost o zi superbă de toamnă, iar culorile copacilor au fost la superlativ, chiar dacă nu am reușit eu să le capturez la adevărata valoare în fotografii.
















Mai multe fotografii cu Muzeul Astra din Sibiu puteți găsi aici.

P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.