Slider

Ceai masala și cărți poștale la restaurantul Karishma din București

5 dec. 2015


Întâlnirea din luna decembrie a iubitorilor de ilustrate a avut loc în restaurantul cu specific indian Karishma. În agitația creată de semnarea cărțile poștale, am putut totuși să mă bucur de un ceai masala și de mingiuțe cu ceapă prăjite în făină galbenă. Chiar dacă ceaiul masala nu a fost pe măsura celui savurat în Sibiu, a fost totuși delicios alături de mingiuțele de ceapă, pe care le-am putut înmuia în răcoritorul sos de mentă primit din partea casei. 

Restaurantul Karishma este un local primitor, frumos decorat, care te trimite, cum era de așteptat  cu gândul către India, ajutându-te prin decorațiuni și miresme să te simți transportat în țara mirodeniilor. Prețurile nu sunt tocmai mici, dar merită pentru cei care sunt pasionați de bucătăria indiană.

Update 18.10.2018: Am ajuns din nou în Karishma cu niște prieteni iubitori de preparate indiene. Nu pot spune că mă dau în vânt după bucătăria indiană, însă am o slăbiciune pentru ceaiul masala.  Având în vedere că am fost aici seara, ar fi fost o idee bună să renunț la acest capriciu. Însă tot m-am delectat cu un ceai și teina din el a avut grijă să mă țină trează jumătate din noapte. Măcar ceaiul a fost mai bun ca data trecută. În rest, tot prețuri piperate și porții nu tocmai generoase. Atmosfera în continuare plăcută, cu muzică indiană pe fundal și miros de bețișoare parfumate.

Restaurantul cu specific indian Karishma
În India elefantul este un simbol al puterii, demnității, inteligenței și păcii

Bețișoarele parfumate creează o atmosferă specială
Avem și verdeață

Un altfel de suport de lumânare
Covorul fermecat agățat pe perete
Fiecare pagină din meniu are alături o destinație spectaculoasă din India

Mingiuțe din ceapă prăjite în făină galbenă

Din partea casei

Ceai masala

Nu puteau lipsi cărțile postale ...

Și semnarea lor!
Citește și: 
CĂRȚI POȘTALE DIN COLȚURI NEBĂNUITE ALE LUMII
AM BĂUT UN CEAI MASALA CALD ȘI AROMAT LA SYNDICAT GOURMET DIN SIBIU

Voi unde vă bucurați de un ceai masala în București? 
 
P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.