Slider

Fundata: Padina Ursului, cazare la înălțime în comuna aflată la cea mai mare altitudine din România

23 iul. 2016



În acest loc cu adevărat minunat am ajuns la începutul lunii iulie și am fost cu impresionată de peisajele care îți taie răsuflarea în drum spre Fundata, localitatea situată la cea mai mare altitudine din România - 1360m. Impresiile frumoase au continuat cu cazarea de la Padina Ursului, o pensiunea cu o arhitectură deosebită, unde se vede atenția proprietarilor pentru cele mai mici detalii, ca să te facă să simți că te afli într-un loc cald și primitor.

Camera a fost spațioasă, deosebit de curată, unde mi-a plăcut foarte mult combinația dintre mobilierul de fier forjat și cel din lemn pictat, cu modele întâlnite în trecut în gospodăriile țărănești din Transilvania. De la balcon am avut o priveliște deosebită, strategic poziționată spre est, ca să pot fotografia răsăritul. Întâmplarea a făcut să mă trezesc la ora cu pricina așa că am tras câteva cadre cu peisajul muntelui scăldat în primele raze ale dimineții.

Pensiunea poate fi folosită pentru diferite evenimente, eu având șansa de a ajunge aici în cadrul team building-ului companiei. Pot spune că totul a fost frumos, oamenii foarte amabili, mâncarea gustoasă, camera frumoasă și confortabilă, amplasarea deosebită ...ce mai, am numai cuvinte de laudă!

Cum nu îmi place să mă întind cu vorba, vă voi lăsa în compania fotografiilor făcute, care vor descrie mult mai bine decât cuvintele înșirate de mine, pensiunea Padina Ursului.














P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.