Slider

Bijuterii frumoase made in ro

15 nov. 2020


Săptămâna aceasta am descoperit ce bijuterii minunate ies din mâinile talentate ale unei foste colege din generală, Ivan Iuliana. Mi-am dorit să împărtășesc fabuloasa descoperire cu restul lumii, moment în care mi-am dat seama că sunt și alte bijuterii realizate de mâini dibace care mi-au furat inima. Unele dintre ele chiar se odihnesc în umila mea cutie de bijuterii. Nu sunt posesoarea a numeroase podoabe, deși cred că dețin un număr impresionant de cercei de dimensiuni mici. Întotdeauna mi-au plăcut bijuteriile delicate, având o slăbiciune pentru cerceii cu rășină și plante presate. Recent mi-am descoperit pasiunea pentru perle și pentru bijuteriile vintage. În continuare cred că obiectele lucrate manual au ceva magic, un strop din bucuria cu care au fost create.



IULIA IVAN. Preferatele mele când vine vorba de bijuteriile realizate de Iulia Ivan sunt cele inspirate de hortensii și de monedele secolului I.




https://www.iuliaivan.ro/shop/

 

ANAYD BLU. Bijuteriile realizate de către Diana Toboșaru mi-au ieșit în cale prin colecția The Queen's Dream, care s-a numărat printre câștigătorii Concursului Creativ Centenar, colecția fiind inspirată de Regina Maria.


https://anaydblujewerly.ro


CDIEM ACCESSORIES. O pereche de cercei în formă de fulg de nea așteptă nerăbdătoare apariția adevăraților fulgi de nea, ca să o scot la plimbare să-și reîntâlnească frățiorii. Alături de ei se află un lanț de perle minuscule, cu cercei și brățară, tot de la CDIEM Accessories, care așteaptă vremuri mai bune că să poată fi purtate la lumina zilei!




https://www.cdiemaccessories.com


PEBS. A fost dragoste la prima vedere când am descoperit, cu ceva ani în urmă, cerceii de argint cu rășină și flori presate de la Pebs. Când ajung în Brașov e o bucurie să pătrund în magazinul de pe  Strada Republicii nr. 39, unde întotdeauna îmi clătesc ochii cu minunății lucrate manual!




https://pebs.ro/bijuterii


FIR DE AȚĂ. Pornind de la pasiunea mea pentru cerceii de argint cu rășină și plante presate, am cunoscut-o pe Raluca de la Fir de Ață, ocazie să îmi îmbogățesc colecția de cercei cu alte exemplare desăvârșite!





https://www.facebook.com/firdeata


FLORATITUD. Închei lista cu bijuterii din argint, rășină și flori presate cu Floratitud. Aici creațiile mele preferate sunt cele pe fundal albastru închis, cu flori presate și foiță aurie. Sunt mândra posesoare a două astfel de perechi de cercei!


https://floratitud.ro


ANDREEA ARJU. Bijuterii deosebite, cu un design aparte, am descoperit în colecția Handcrafted one of a kind jewelry a Andreei Harjeu. Fiecare bijuterie pare să spună o poveste diferită în căutarea celei cu a cărei poveste se împletesc!





https://www.arjuart.com/


MOKKO. Bijuterii din lemn, vopsite în culori pe bază de apă, cu un design minimalist. Așa ar putea fi descrise în câteva cuvinte bijuteriile Mokko. Și eu umblu #CuInimaLaPurtător, colecția de accesorii minimaliste, a căror vedetă este chiar inima!




***


Lista este una subiectivă, nici pe departe exhaustivă. Sunt bijuterii cu care m-am întâlnit în online sau offline, pe la târguri sau prin magazine, cu unii dintre creatorii lor chiar am schimbat câteva cuvinte, cu alții nu. Cred că toate sunt creații care spun povești și au darul de a face ziua un pic mai însorită celei care le poartă.


P.S.: Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.