Slider

Zakynthos ... here I come :)

26 apr. 2012


Bine, nu chiar acușica, ci pe la mijlocul lunii iunie ... dar ard de nerăbdare să mă ardă soarele pe nisipul fin al plajelor grecești din Zakynthos! Să mă bălăcesc în apa cristalină a mării Ionice! Să mă plimb seara pe malul mării, să mănânc fructe de mare, să fac o mulțime de poze ...

După ce în septembrie anul trecut, am ajuns pe micuța, dar minunata insulă Hydra, am decis că anul acesta trebuie să petrec un sejur întreg pe o insulă grecească ... iar alegerea a fost Zakynthos! Recunosc că factorul preț a contat foarte mult, pe lângă frumusețea imaginilor descoperite pe net ... dar și în pozele unei prietene. Așadar am așteptat perioada de early booking și am ales luna iunie, când în Grecia deja soarele și apa sunt tocmai bune de plajă (sau cel puțin așa am citit ... oricum și numai să-ți clătești ochii cu asemenea peisaje și merită să mergi), prețurile sunt mai reduse decât în iulie și august, ca să ne permitem călătoria cu avionul, în locul drumului lung și anevoios cu autocarul.

Am fost puțin dezamăgită că cei de la Christian Tour nu mi-au răspuns la mailurile în care îi întrebam despre o oferta găsită la ei pe site, dar când aproape renunțasem am găsit aceeași ofertă pe Best Tourism. Aici mi-au răspuns prompt la mail, dar nu mai erau locuri disponibile la hotelul ales ... în schimb au găsit o ofertă asemănătoare ... ca preț, pe care am acceptat-o deoarece în curând se termină perioada de early booking (ține cam până la 5 mai).

Hotelul ales este Pelouzo hotel , iar din imagini pare drăguț și îndeplinește criteriile de selecție - mic dejun inclus și wifi (nu neapărat în camera, dar în zona). Ca bonus, camerele ar trebui să aibă  balcon cu vedere spre mare sau spre munte. Mă văd deja sorbindu-mi cafeaua aici, sub soarele dimineții cu gândul la  priveliștea faimoasei epave eșuate pe plaja Navagyo, simbol al insulei Zakynthos!
 
Voi reveni cu detalii după vacanță. Dacă cumva aveți recomandări și sugestii de călătorie le aștept cu cea drag!

S-ar putea să îți placă și: BACK FROM ZAKYNTHOS :)

P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.