Slider

Idei de cadouri made in ro (încercate de mine)

1 dec. 2020


Inițial mă gândeam la un nou articol cu sugestii de cadouri pentru Crăciun made in ro. Apoi m-am gândit că ideile respective de cadouri sunt valabile tot anul. Pot fi dăruite de Crăciun, Paști, zile de naștere, onomastici, aniversări, ocazii speciale sau pur și simplu când vrem să facem sau să ne facem o bucurie. Când m-am apucat de scris, deși aveam mai multe idei de cadouri strânse, până la urmă am rămas la cele care îmi bucură mie sufletul și locuința. Adică produse made in ro încercate de mine!



COLORFULMIND. De la ColorfulMind am agenda Calm is a superpower, în care îmi însemnez activitățile zilnice. Deja m-am pregătit pentru anul ce urmează și mi-am comandat planner-ul Zen Girl. Nu-s eu tocmai zen, dar e și asta o modalitate de a atrage mai multă liniște în viața mea!




LIONBOX. Ohoo, cănile Dollme create de Simona de la Lionbox sunt minunate! Cred totuși că produc dependență. Nu am putut să o las pe Mălina singură, așa că i-am mai comandat o prietenă înfofolită. Planul meu este să am o cană Dollme pentru fiecare anotimp. Nu ca să îmi beau ceaiul sau cafeaua din ele, ci pur și simplu că să-mi clătesc privirea și să îmi bucur sufletul!




SHOPDELICII. De mai multă vreme tânjeam după ceșcuța manifest Zâmbet de la ShopDelicii. Până într-o zi în care am decis că merit un cadou. Sau mai degrabă se rupsese toarta ceșcuței din care îmi sorbeam până atunci cafeaua. Pot spune că acum am mai multe motive să zâmbesc dimineața!




LUVIANE. Am descoperit parfumurile de la Luviane pe vremea când mă întrebam oare cum mirosea irezistibilul parfum de violete al Reginei Maria? Așa m-am întâlnit cu colecția Florile Reginei și am ajuns să încerc mostre cu parfumurile Violete și Reverie. Între timp a mai apărut în colecție și parfumul Iris. Am cam neglijat parfumul Adieri Magice din colecția Dor, care se află pe comoda de la intrare, pe motiv că în ultimele luni nu prea m-am simțit festivă. 




GREENARIUM. Lângă fereastră, ca să primească lumină iarna, se află terariul meu cu iz grecesc de la Greenarium. Mi-am botezat cele două plante suculente Apollo și Afrodita. Ce-i drept, după puțină vreme Apollo s-a ofilit, dar Afrodita încă îmi zâmbește veselă printre pietricelele albe și turcoaz. Încă mă gândesc să îmi îmbogățesc locuința cu încă un terariu, o căsuță cu nisip portocaliu!



MIMOS. Lumânări naturale din soia cu parfum la alegere, turnate cu drag în cești vechi sau noi. Am și eu o astfel de lumânare în sufragerie care îmi face serile mai vesele emanând un miros plăcut de bergamotă.



LUX OBSCURA. Dacă tot vorbim de lumânări parfumate, lumânarea mea de suflet a devenit Ama Te Ipsam din colecția Crystals. De fiecare dată când am nevoie de mai multă iubire, curaj și încredere în sine o aprind și magia se întâmplă!



CIREȘE COLORATE. Cum anul trecut mi-am pierdut mănușile în Viena (cu puțin ajutor!), iarna aceasta mi-am comandat două perechi de mănuși tricotate, tocmai din Cluj. O pereche pe mov, cu fulgi de nea, absolut adorabile și unele gri, care se asortează la orice aș purta!



MOKKO. Accesorii din lemn, cu un design minimalist, în culori vibrante, așa ar putea fi descrise creațiile minunate ale Oanei. În prag de sărbători, mi-am mai făcut încă un cadou, o broșă și o pereche de cercei, în speranța că și viitorul meu va fi la fel de portocaliu!




STOFE BUHUȘI. De Crăciun am primit cadou o pătură de lână din acelea ca pe vremuri. Nici nu mai știam că se fabrică în România. Ei bine, Stofe Buhuși rezistă cu brio din 1885 și produce în continuare pături de lână, precum cele ale bunicilor!




***


Pe măsură ce descopăr și încerc alte produse made in ro, care consider că se pot transforma în cadouri reușite, le voi adăuga în listă. 


S-ar putea să îți placă și: BIJUTERII FRUMOASE MADE IN RO


P.S.: Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.