Slider

5 idei de cadouri de Dragobete made in ro

12 feb. 2019


Dacă tot se apropie Dragobetele, sărbătoarea autohtonă a iubirii, m-am gândit să vă sar în ajutor cu câteva idei de cadouri, lucrate de mână de artizani români, cum altfel, decât cu dragoste. Dacă tot a avut succes articolul cu idei de daruri pentru Crăciun, made in ro, am zis să vin și cu câteva idei mai mult sau mai puțin originale pentru a sărbători dragostea. Nu că e nevoie de o zi specială pentru asta, dar e foarte bine că există.

O CEȘCUȚĂ PLINĂ CU IUBIRE DE LA DELICII

Colecția Manifest de la Shop Delicii este pur și simplu adorabilă. Aveți de ales dintre iubire, fericire, zâmbet, bucurie sau veselie. Dacă alegeți iubirea, cum ne îndeamnă luna februarie, puteți alege pachetul cadou format dintr-o ceașcă și o brățară lucrată manual din sârmă aurită, care spune tot iubire.


Site: https://shop.delicii.com

DARURI UNICE DE LA TĂMADĂ

Tămadă vine cu niște pachete cadou inedite în luna februarie: ședințe de plutire de la Ovo Float împreună cu produse artizanale naturale.

Pentru ea: Scrub, deliciu natural pentru piele + o ședință de plutire 60 minute 170 lei
Pentru el: Ulei de barbă/ păr, regenerator + o ședință de plutire 60 minute 170 lei
Pentru voi: Scrub + ulei de barbă/ păr + două ședințe de plutire 60 minute  310 lei


Site: https://www.facebook.com/Tamada.bio/

CERCEI ÎN FORMĂ DE INIMĂ DE LA FIR DE AȚĂ

Aici trebuie să mă declar mândra posesoare a unor astfel de cercei, care cred că vor încânta orice doamnă sau domnișoară căreia îi plac bijuteriile lucrate manual. Cerceii au bazele de argint și pot fi personalizați în funcție de personalitatea fiecărei viitoare purtătoare.


Site: https://www.facebook.com/firdeata/

INIMIOARE JUCĂUȘE DE CERAMICĂ DE LA JOINED BY FIRE

Cum am și eu două astfel de inimioare, una de fiecare, care momentan ajută hibiscusul să crească cu dragoste, am zis să vi le recomand și vouă ca să atragă dragostea și veselia la voi în casă. Că doar totul crește cu dragoste!


Site: https://www.facebook.com/pg/Joinedbyfire

LUMÂNĂRI PARFUMATE DE LA CUP & CANDLE

Sunt lumânări handmade, din ceară de soia, care nu sunt deloc toxice și ard o veșnicie dacă sunt respectate instrucțiunile de folosire. Eu le-am încercat pe cele din colecția Good mood: iasomie & violete și cafea & vanilie. Preferata mea, cum e poate ușor de imaginat, este cea cu cafea.


Site: http://cupcandle.ro/

Bonus: Cum era de așteptat, după ce am publicat articolul mi-a mai venit o idee: ce ziceți de o scrisoare de dragoste scrisă caligrafic și sigilată cu ceara, ca în vremurile romantice? Am și câteva recomandări de persoane care pot făuri prețioasele scrisori: Ana scrie frumos, Amalia Calligraphy sau Cerneală pe hârtie.


Astea sunt cele câteva sugestii pe care mi-am dorit să le împărtășesc cu voi în materie de cadouri de Dragobete (și nu numai). Însă mult mai importantă e iubirea în sine, materializată prin vorbe și fapte, zâmbete și timp petrecut împreună.

S-ar putea să îți placă și:
IDEI DE CADOURI CARE SE TRANSFORMĂ ÎN FAPTE BUNE
10 IDEI DE CADOURI DE CRĂCIUN MADE IN RO

P.S.: Dacă acest articol ți-a fost util, te rog să îl distribui. Pentru a fi la curent cu noutățile te invit să apreciezi pagina de Facebook a blog-ului și să te abonezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

2018-2022 Adriana Pârvu. Toate drepturile rezervate.